Προϊόντα
Οι πολύ πρακτικές οικογενειακές συσκευασίες με 6 μπάρες δημητριακών x25γρ συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα των αγαπημένων σε όλους Corny καλύπτοντας έτσι όλες τις διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών. Τα Corny με μοναδικές υπέροχες γεύσεις ανταποκρίνονται πλήρως σε μια ισορροπημένη διατροφή αφού είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, ενώ αποτελούν την ιδανική πρόταση για την διατήρηση της σιλουέτας αφού είναι χαμηλά σε λιπαρά και θερμίδες.
Οι μπάρες δημητριακών Corny είναι υπέροχα snacks σε μοναδικές γεύσεις φτιαγμένα από δημητριακά, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Ανταποκρίνονται πλήρως σε μια υγιεινή διατροφή, γιατί είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, ενώ αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη διατήρηση της σιλουέτας, αφού είναι χαμηλά σε λιπαρά και θερμίδες. Τα Snacks Δημητριακών Corny είναι άριστη φυσική πηγή ενέργειας για όλες τις ώρες της ημέρας.
Τα Corny Free είναι ένας υπέροχος συνδυασμός από δημητριακά, φρούτα και ξηρούς καρπούς πολύ χαμηλά σε λιπαρά και με λιγότερες από 70 θερμίδες ανά μπάρα. Τα Corny Free ανταποκρίνονται πλήρως σε μια υγιεινή διατροφή γιατί είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, ενώ αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο της γραμμής σας προσφέροντας σας απόλαυση χωρίς τύψεις κάθε φορά που θα θέλατε κάτι υγιεινό, γευστικό και ελαφρύ.
Τα Corny Milk ανήκουν και αυτά στην πολυμελή οικογένεια των Corny. Είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα δημητριακά. Περιέχουν μέλι και λαχταριστή κρέμα από γάλα και είναι πλούσια σε πολύτιμο ασβέστιο. Τα Corny Milk δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά χρώματα και αρώματα. Θεωρούνται ένα από τα πιο υγιεινά σνακ, ιδανικά για μικρά και μεγάλα παιδιά.....
facebook twitter youtube print this page email this page
© 2012, C.M. LONDOU TRADING LTD, All Rights Reserved