Εταιρεία

Για πάνω από 25 χρόνια οι μπάρες δημητριακών είναι το πάθος εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της μπάρας δημητριακών  ξεκίνησε στην δεκαετία του 1970 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από εκεί πρωτοήλθε η ιδέα για την προσφορά δημητριακών υπό μορφή μπάρας στην Γερμανία.

Το 1984 έχει παραχθεί η πρώτη μπάρα Corny και έτσι έχει λανσαριστεί μια πραγματική καινοτομία στην Γερμανία. Έκτοτε η γκάμα των προϊόντων Corny διευρύνεται σταθερά και ολοένα αναπτύσσει νέα, καινοτόμα και εύγευστα  προϊόντα πάντοτε με στόχο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα των φανατικών οπαδών της μπάρας δημητριακών Corny.

Στη Γερμανία πλέον όπως και σε πολλές άλλες χώρες η μπάρα δημητριακών έχει γίνει συνώνυμη με την Corny.

Οι μεγάλες σε έκταση εγκαταστάσεις της Corny εδρεύουν στην γαλήνια πόλη Bad Schwartau λίγα μόνο λεπτά από τις ακτές της Βαλτικής θάλασσας.
Το σύγχρονο άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο της Corny εκτός από τις μεγάλες ποσότητες προϊόντων που εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες μόνο στη  Γερμανία παράγει πάνω από 200 εκατομμύρια προϊόντα Corny.

Όλα τα προϊόντα Corny περνούν από πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας από τους εμπειρογνώμονες ώστε να διασφαλιστούν τα πολύ υψηλής ποιότητας κριτήρια που έχουν τεθεί για να φτάσουν οι μπάρες δημητριακών στα χέρια των καταναλωτών σε άριστη ποιότητα.

Τα προϊόντα Corny  έχουν παρουσία στην Κύπρο από το 2005. Μετά από 13 χρόνια οι μπάρες δημητριακών Corny έχουν πλέον εδραιωθεί στην Κυπριακή αγορά με μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υπέροχη γεύση και στην υψηλή ποιότητα που τις χαρακτηρίζει.

Τα προϊόντα Corny εισάγονται και διατίθενται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Londou Trading Ltd www.londou.com της οποίας το όνομα είναι συνυφασμένο με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

facebook twitter youtube print this page email this page
© 2012, C.M. LONDOU TRADING LTD, All Rights Reserved